Bownova terapija & Zdravilna hipnoza

Z Bownovo terapijo pri Vesni sem se prvič srečala, ko mi je prijateljica podarila njen bon. Nisem natančno vedela kaj naj pričakujem, slišala pa sem veliko pozitivnega.

Že sam prostor, kjer ima Vesna terapije je poseben. Čudovite, pisane barve sten ter posebnih slik, pomirjujoča glasba, dišave in topel sprejem so me takoj prevzeli.

Z Vesno sva vzpostavili posebno vez.  S prijemi značilnimi za Bownovo terapijo Vesna doseže, da se notranje in fizično sprostim.  Na ta način rešujeva blokade iz preteklosti ter odpravljava stresne situacije iz vsakdanjega življenja. Bownova terapija mi je pomagala tudi pri močnih bolečinah v hrbtenici.

Nadaljnja faza, ki sva jo dosegli je bila hipnoza, pri kateri sem odvrgla občutek zapuščenosti, ki me je spremljal dolga leta v odnosih.  Odslej se počutim veliko bolj svobodna, sproščena in posledično z več energije.

Vesna je zelo prijetna oseba ter predana v svojem delu. Za sleherni problem, ki ga imam, si vzame čas, zato se vedno z veseljem vračam nazaj k njej.

Limfna drenaža

Ze 4 leta hodim na limfno drenažo, zaradi odstranjenih limf po operaciji zaradi ca. Zatekanje noge je zaradi redne masaže veliko manjše.  Obravnava je popolnoma drugačna, saj se fizioterapevtka posveti pacientu in ga obravnava celostno.

Limfna drenaža

Pred 3 leti sem imela operacijo prsi, po tem pa veliko bolečin in zatrdlin. Z limfno terapijo pri vas, se je vzpostavila cikulacija, bolečin ni več. Po rojstvu otroka, lahko kljub op. posegu normalno dojim. Obravnava je res strokovna, fizioteraptka pa empatična.

Terapevtska masaža

Zaradi težjih fizičneh del v službi, sem imel posledično težave z rameni. Po obravnavi pri vas, se bolečina postopoma izginila. Delo opravljam lažje.

Samo sami vemo kolikokrat nas je življenje zlomilo in kolikokrat smo v sebi našli moč da vse premagamo. Včasih pa potrebujemo nekoga, da nam da moč za naprej in za mene in ljudi okrog mene je Vesna ta oseba, ki nam da potrebno energijo, da skozi življenje plujemo z pozitivo in nasmehom na obrazu.. hvala ker si.

Zdravilna hipnoza

Hipnoza je dalec stran od tega, kar ti je tv zasadila v glavo. Tukaj se na obremenjujoc dogodek pogleda s pozitivne strani in se ga sprejme. Nobenih obtozevanj, krivic, ampak samo sprejemanje. Sprejemanje zalosti, izgube, nemoci. Obcutki, s katerimi ni nic narobe, da so z nami. In ta zdravilna hipnoza je odlicna priloznost za delo na sebi In priloznost za rast. Pred hipnozo si kot gosenica v krcih in po njej poletis kot najlepsi metulj. Hvala, ker si <3

Kdaj v življenju kdaj dobrega naredimo zase? Redko kajne? Večinoma naredimo za druge osebe samo sebe puščamo na strani! Zato nekaj naredi zase in se prepusti Vesni in videl boš kako te bo popeljala in napotila na prava pota za boljše življenje!

Bownova terapija

Za bownovo terapijo in Vesno sem prvič slišala od prijateljice. Kako je super pomagala njej in njenemu sinku. Pa sem kar odlašala z obiskom…dokler nisem zanosila. Potem pa sem poskusila. Išias, priprava na porod, težave po porodu. Vse je zrihtala. Tudi hčerkico sem peljala zaradi rahle zakrčenosti in že naslednji dan je bila razlika očitna. Najboljše pa je to, da sem bila pri prvem obisku tako sproščena, kot da bi se že dolgo poznali. Enostavno sem ji takoj zaupala in se ji prepustila. Po terapiji je pa tak super občutek razbremenjenosti, tako da se jo že zaradi tega splača obiskat.

Terapevtska masaža & Bownova terapija

Vesni popolnoma zaupam zdravje in dobro pocutje svoje druzine. Masaza, Bownova terapija in se marsikaj. S svojim strokovnim znanjem je resila ze marsikatero tezavico in njenim terapijam brez skrbi prepustim tudi svoja otroka. Po poskodbah, ob bolecinah, preventivno. Skratka… Vesna je prava zakladnica znanja, s svojo srcnostjo in prijaznostjo oseba, vredna zaupanja.